Hoppa till innehållet?

Om HTD

Huzells och Tunga Delar har gått samman. Efter närmare tre år tillsammans som systerföretag under samma koncern-paraply, har nu Huzells och Tunga Delar per den 1 november slagit samman bolagen. Verksamheterna har under de senaste åren så sakteliga närmat sig varandra, och nu var tiden mogen för oss att förenas som ett bolag med ett organisationsnummer.

Huzells och Tunga Delar är två starka, välkända och etablerade företag i samma bransch. Vi är måna om att båda bolagsnamnen får leva vidare, därför var det ett enkelt beslut att slå samman namnen och därigenom förena oss i vårt nya bolagsnamn – Huzells Tunga Delar.

Logotypen ger oss en tydlig koppling till initialerna H & T, som i förening bildar en stiliserad bakaxel, symbolen för tung trafik!

I juli månad tog vi första steget i fusionen genom att introducera en ny grafisk profil, och ett nytt gemensamt namn. Under perioden från 19 juli fram till nu har vi dock förblivit två åtskilda juridiska enheter. När vi nu, den 1 november, tar nästa steg så kommer vi även dela organisationsnummer, banktjänster, postadress mm. Är du redan idag kund eller leverantör till oss har du förmodligen redan mottagit information om detta till din e-postadress. Vill du bli kund eller leverantör till oss, söker du kontakt med lämplig medarbetare eller butik via kontaktsidan är på vår hemsida.

Avslutningsvis vill jag än en gång påminna om att även om vi nu fusionerat oss, är det fortfarande samma människor som jobbar här! Tveka inte att höra av dig till din kontaktperson om du vill ha mer information eller hjälp med något annat.

Tack för att du läste – Vi är #påväg